Tilmelding til rustur og Polytekisk Forening!

Polyteknisk Forening (PF) arrangerer rusture lige før semesterstart for at give dig og dine medstuderende en god start på studiet. På rusturen lærer du andre mennesker at kende, der ligesom dig er nystartende på DTU.

Vi har en rustur på fire dage med tre overnatninger og en weekendrustur, som er alkoholfri. Det er desværre kun muligt at tilmelde sig én tur, enten rustur eller weekendrustur!

Desuden vil det være muligt ved tilmeldingen at krydse af, at man er interesseret i at komme på en engelsksproget rustur (fire dage). Her vil man komme på rustur med både danske og internationale studerende, hvor alle aktiviteter vil foregå på engelsk. Ved at krydse feltet af i tilmeldingen er man ikke garanteret at komme på en engelsksproget tur, da der er et begrænset antal pladser og en masse logistik, der skal gå op.

Rusturene af 4 dages varighed ligger i perioden fra lørdag d. 24/8 til tirsdag d. 27/8 samt fra tirsdag d. 27/8 til fredag d. 30/8. Dit vektorhold tager afsted sammen med vektorhold fra andre retninger.

Weekendrusturen varer fra fredag d. 23/8 til søndag d. 25/8. Der er begrænset antal pladser. Weekenden har samme indhold som rusturene, men er mere komprimeret. Der er ikke retnings-vektorhold på denne tur.

Hvis du er interesseret i at deltage i weekendturen, skriv en mail til os på studiestart@pf.dk.

Yderligere oplysninger om rusturene kommer på den mail, du oplyser ved tilmelding ca. 1 uge før turene afholdes – husk evt. også at tjekke dit spamfilter!

OBS – Du skal modtage en kvitteringsmail efter tilmelding – gør du ikke det, skal du kontakte os!

Tilmeldingsfrist: så længe “lager” haves!

Normalpris for medlemskab af PF er kr. 500,00 (et éngangsbeløb). Fra åbning af tilmeldingssiden og frem til 1/10/2019 er prisen kun kr. 400,00!

Se dine fordele som PF-medlem.

Priser:
Rusturen450,00Rusweekend300,00
Medlemskab af PF (pris indtil 1/10)400,00Medlemskab af PF (pris indtil 1/10)400,00
    
Total850,00Total700,00

Tilmelding til rustur