PF har lavet en app til alle studerende på DTU. Her kan du finde en masse informationer, som er gode, når man starter på DTU, eksempelvis om livet på campus, kursus struktur, kollegier, PF’s råd og udvalg, klubber, hvor du kan søge vejledning og meget mere.

Desuden er der i app’en en event kalender, der indeholder rigtig mange af de arrangementer, der foregår på DTU. Du kan selv vælge i indstillingerne, hvilke arrangementer du gerne vil se. Derudover kan du finde et kort over både Lyngby og Ballerup Campus, så du kan få et overblik over de muligheder, der er på DTU. Her kan du tilvælge hvilke steder du gerne vil kunne se på kortet, eksempelvis cykelparkering, kantiner eller fredagsbarer.

I app’en kan du også finde vores åbningstider for sekretarietet, S-Huset, Kælderbaren og Verners Kælder.

App’en findes både til Android og iOS og kan downloades her, den opdateres i løbet af august, så informationen er opdateret:

Android: Google Play

iOS: App Store

Informationerne, der er relevante for nystartende, kan desuden også findes i Rusbogen, som kan downloades nedenfor. 2020 versionen lægges op inden studiestart i slutningen af august.

PDF: Rusbog 2020 (Dansk)

PDF: Rusbog 2020 (Engelsk)

PDF: Kort over DTU Lyngby

PDF: Kort over DTU Ballerup

Ud over vores app og Rusbog har vi en hjemmeside, hvor du kan finde en masse ekstra informationer. Du kan eksempelvis finde beskrivelser af alle vores studieråd, information om vores ulykkesforsikring og læse om hvilke faciliteter vi har i PF. Desuden er du altid velkommen til at kontakte os via mail eller komme forbi vores sekretariat i Lyngby eller Ballerup. Åbningstiderne kan findes på hjemmesiden.