Rusbogen

Rusbogen er et kompendie som består af mange års samlede informationer, guides, tips og tricks samlet af DTU studerende. Informationerne i bogen er særligt relevante for nystartede studerende, såvel som studerende som har gået på DTU i længere tid. 

Rusbogen 2024 kan downloades her: Rusbog 2024


PF App

PF har lavet en app til alle studerende på DTU. Her kan du finde en masse informationer, som er gode, når man starter på DTU, eksempelvis om livet på campus, kursus struktur, kollegier, PF’s råd og udvalg, klubber, hvor du kan søge vejledning og meget mere. App’en findes både til Android og iOS. Den opdateres i løbet af august, så informationen er opdaterede til studiestart:

Android: Google Play

iOS: App Store


Hjemmeside

Ud over vores app og Rusbog har vi en hjemmeside, hvor du kan finde en masse ekstra informationer. Du kan eksempelvis finde beskrivelser af alle vores studieråd, information om vores ulykkesforsikring, læse om hvilke faciliteter vi har i PF og meget mere. Desuden er du altid velkommen til at kontakte os via mail eller komme forbi vores sekretariat i Lyngby eller Ballerup. Åbningstiderne kan findes på hjemmesiden.