PF er studenterorganisationen for alle studerende på DTU, og vi er drevet af studerende, der er engagerede inden for tre områder: det faglige, det politiske og det sociale.

Som PF-medlem får du adgang til et kæmpe netværk på DTU igennem PF’s råd og udvalg, og du kan få indflydelse på dit studie igennem dit studieråd. PF har rigtig god kontakt til DTU – og er derfor de studerendes direkte kontakt til DTU, hvis man gerne vil have indflydelse på sit studie. Derudover arrangerer PF en masse events i løbet af året, både faglige, politiske og sociale, så du kommer ikke til at kede dig, mens du læser på DTU.

Som PF-medlem får du rabat på bl.a. koncerter, hvor du kun skal betale 80 kr. per billet i stedet for 150 kr. Der bliver afholdt cirka fire koncerter om året, hvilket hurtigt kan gøre dit PF-medlemskab helt gratis. Yderligere er der også andre rabatter i vore caféer på bl.a. kaffe. Du har også mulighed for at låne vores mødelokaler og køkkenfaciliteter som PF-medlem.

Din vektor er også PF’er og kan fortælle dig meget mere om foreningen. Du kan også se mere på www.pf.dk. Husk – du får medlemskabet til reduceret pris, hvis du melder dig ind FØR 1/10 2019!

Medlemsgebyret er en engangsbetaling!