Hvad er PFs Introture?

Polyteknisk Forening (PF) arrangerer et introforløb lige før semesterstart for at give dig og dine medstuderende den bedste start på jeres studie. Under introforløbet lærer du andre mennesker at kende, der ligesom dig er nystartende på DTU, samt får en massen informationer og relationer, som er et kæmpe boost for din tid på DTU. Introforløbet for sommerstarten består af velkomstdagen d. 18 august og en række introture i de efterfølgende dage. For vinterstarten tilbyder vi velkomstdagen d. 25 januar.

På alle vores introture lægger vi vægt på at skabe fællesskab blandt de nystartende under sjove rammer. Vi laver en masse aktiviteter der både har social og faglig relevans, samt giver dig mulighed for at mingle med andre nye studerende og lære dem bedre at kende. Det særlige ved studiestarten på DTU er desuden, at du kommer til at lære folk fra hele DTU at kende, ikke kun fra din egen retning. Det gør, at du kan skabe et bredt netværk fra starten og fremover, når du færdes på DTU kan støde ind i kendte ansigter.


Hvilke typer ture tilbyder PF?

PF tilbyder i alt 7 forskellige introture med forskellige aspekter, så der er noget for alle. De fleste af vores ture foregår i en hytte på enten Sjælland eller Fyn, men vi tilbyder også ture som foregår på Campus og er uden overnatning. Der udover tilbyder vi også ture i hytter, som er enten med eller uden alkohol. For en fuld oversigt over de ture vi tilbyder har vi et flowchart, som kan hjælpe dig med at finde den tur, som er perfekt for dig 😉

Dette års introture ligger i perioden fra d. 18 august til d. 25 august. De lange 4-dags ture er opdelt i Tur 1 og Tur 2 og tager afsted hhv. d. 19 august og d. 22 august. Weekendturene tager afsted d. 18 august (efter introdagen er ovre) og 3-dags turen uden alkohol tager afsted søndag d. 20 august. 4-dags turen på campus ligger fra d. 19 august til d. 22 august og 1-dags turen ligger af 3 omgange hhv. d. 20, 22 og 25 august.


Hvordan tilmelder man sig introturene?

Lyder det som noget for dig? Så tilmeld dig vores introture inden d. 18 august, ved at trykke på en af knapperne nedenunder og følge linket! Efter din tilmelding vil du modtage en kvittering for dit køb – hvis du ikke gør det, så kan du kontakte os her. Ved tilmeldingen til introturene er der også mulighed for at tilkøbe dig et medlemskab til PF, som giver en masse fordele, samt et medlemskab i IDA, som du kan læse mere om her.

Vi ønsker dig tillykke med dit nye studie og håber på at se dig på vores introture! 🙂

Billeder af Mikołaj Cyprian Bejster.